Hikvision POC Abnormal Restart

Versiunea 4 a firmware-ului pentru dvr-urile POC de la Hikvision are o problema ciudata. Aceasta consta in faptul ca, dvr-ul sau camerele se restarteaza aleator si nu isi mai revin pana nu opresti tot sistemul. Am observat problema pe toate 3 modele de 4ch, 8ch si 16ch la seria HQHI-K /P.

Am presupus initial ca de la alimentare si sursa nu face fata dar problema aparea si la dvr-uri cu doar jumatate din canale ocupate. Deci nu 🙁 . Poate e din cauza cablului coaxial, lungime, calitate, mufe…. Nu! Problema se manifesta si pe cablu/conectori de calitate si pe distante mici.

Long story short solutia la aceasta problema a fost downgrade inapoi la versiunea 3 a firmware-ului. Mai exact primele versiuni dupa introducerea modelelor POC. (ex:V3.5.37_Build180801(not suitable for DS-7204_08_16HUHI-K_P).

Atentie! Aici vorbim de seria Tubo 4, iar downgrade-ul depinde foarte mult de model (k1 k2 etc). Trebuie consultat “relase notes” pt versiunea la care doriti sa faceti downgrade de pe portalul Hikvision .

PS: Am observat problema si la un DVR 2nd Gen AcuSense seria Turbo5, iar din pacate nu exista FW mai jos de v4. 🙁

Cine a mai intampinat aceasta problema si stie mai multe, va rog scrieti la comentarii!

Valentin

Social Comments