Fan Courier

“In caz de disparitie, furt sau distrugere totala sau partiala a expeditiilor care fac obiectul unui serviciu cu valoare nedeclarata FAN Courier acorda o despagubire egala cu suma reprezentand de 10 ori tariful pentru un colet, indiferent de greutate;

In caz de disparitie, furt sau distrugere totala a expeditiilor care fac obiectul unui serviciu cu valoare declarata FAN Courier acorda o despagubire cu intreaga valoare declarata, daca clientul plateste o taxa suplimentara de 1% din valoarea declarata.
In caz de disparitie, furt sau distrugere partiala a expeditiilor care fac obiectul unui serviciu cu valoare declarata, daca clientul a platit taxa suplimentara de 1% din valoarea declarata FAN Courier acorda o despagubire egala cu valoarea corespunzatoare partii lipsa, distrusa sau deteriorata dovedita. Pentru cazurile mai sus mentionate, in afara despagubirilor prevazute mai sus se restituie si tarifele incasate la depunerea trimiterii.”

Cam asa suna termenii si conditiile celor de la Fan Courier in caz de furt sau distrugere. Am patit-o de curand, cand mi s-a furat coletul in valoare de cateva sute de ron, din depozitul Fan Courier Fagaras!

Si partea cea mai nasoala e ca am platit in avans coletul prin ordin de plata 🙁 . Cu alte cuvinte, daca as fi rugat expeditorul sa mentioneze si asigurarea de 1% la plata livrarii, Fan Courier m-ar fi despagubit in totalitate (da cine a stiut…)

Va sugerez astfel sa cereti asigurarea de 1% din valoarea coletului ori de cate ori lucrati cu cei de la  Fan.

 

Social Comments